استاندار آب آشامیدنی

استاندارد جهانی آب آشامیدنی

نویسنده : watertop آوریل 16, 2020 8933 بازدید

استاندارد جهانی آب

استانداردهای جهانی آب آشامیدنی ۱۰۵۳ و ۱۰۱۱ مقررات مربوط به کیفیت آب در نظر گرفته شده برای مصرف:

سازمان بهداشت جهانی

سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، دستورالعمل هایی را در مورد کیفیت آب آشامیدنی تنظیم کرده است که مرجع بین المللی برای تعیین استانداردها و امنیت آب آشامیدنی است. آخرین دستورالعمل هایی که توسط WHO تهیه شده است ، مواردی است که در ژنو سال ۱۹۹۳ با آنها موافقت شده است.

متوجه خواهید شد که هیچ راهنمایی برای برخی از عناصر و موادی که در نظر گرفته می شود وجود ندارد. این امر به این دلیل است که مطالعات کافی در مورد تأثیرات ماده روی ارگانیسم وجود ندارد و بنابراین تعیین حد راهنما امکان پذیر نیست. در موارد دیگر ، دلیل یک دستورالعمل غیر موجود ، عدم امکان رسیدن آن ماده به غلظت خطرناک در آب ، به دلیل عدم حلالیت یا کمبود آن است.

استاندارد آب در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا دستورالعمل شورا ۹۸/۸۳ / EC در مورد کیفیت آب در نظر گرفته شده برای مصرف انسان را تصویب کرد ، که توسط شورا در ۳ نوامبر ۱۹۹۸ تصویب شد. این با بررسی مقادیر پارامتری دستورالعمل قدیمی آب آشامیدنی سال ۱۹۸۰ تهیه شد. و تقویت آنها در صورت لزوم مطابق با آخرین دانش علمی موجود (رهنمودهای WHO و کمیته علمی سم شناسی و ecotoxicology). این دستورالعمل جدید یک پایه محکم برای مصرف کنندگان در سراسر اتحادیه اروپا و تأمین کنندگان آب آشامیدنی فراهم می کند.

مقایسه استانداردهای آب آشامیدنی WHO / EU

استانداردهای اتحادیه اروپا اخیراً (۱۹۹۸) ، کامل و دقیق از استانداردهای سازمان جهانی بهداشت (۱۹۹۳) است.

برخی از نمونه ها عبارتند از:

– برومات (Br): در WHO ، در مورد معیارهای اتحادیه جهانی ، ۰٫۰۱ میلی گرم در لیتر ذکر نشده است.

– منگنز (منگنز): راهنما از ۰٫۵ به ۰٫۰۵ میلی گرم در لیتر کاهش می یابد.

– سیانید (CN): راهنما از ۰٫۰۷ به ۰٫۰۰۵ میلی گرم در لیتر کاهش یافته است.

اما در بعضی موارد ، دستورالعمل های اتحادیه اروپا کمتر از دستورالعمل های WHO است:

– کادمیوم (سی دی): راهنما از ۰٫۰۰۳ به ۰٫۰۰۵ میلی گرم در لیتر افزایش یافت.

استاندارد ۱۰۵۳

این استاندارد شامل مواردی است که بعنوان حداقل ویژگی های مورد نیاز آب آشامیدنی کشور ضروری می باشد

هدف و دامنه کاربرد

هدف از ارائه این استاندارد تعیین ویژگی های مورد نیاز آبی است که به مصرف آشامیدن می رسد.

استاندارد epa آب آشامیدنی
استاندارد کلر آب آشامیدنی
استاندارد آب کشاورزی
استاندارد کیفیت آب صنعتی
استاندارد ملی ۱۰۱۱
استاندارد ec آب آشامیدنی
حد مجاز کدورت آب آشامیدنی

برچسب‌ها:, , , , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *