- تجهیزات تصفیه آب مقالات مقالات آب
نمک مورد استفاده در سختی گیر آب رزینی
نمک مورد استفاده در سختی گیر آب رزینی
فروش نمک سختی گیر آب
انواع مختلفی از نمک مورد استفاده در سختی گیر رزینی آب در بازار به فروش می رسد به چشم می خورد
به طور کلی سه نوع نمک به نام سنگ نمک ، نمک پودر و قرص نمک جهت احیای رزین سختی گیر مورد استفاده قرار می گیرد و در بازار فروخته می شود امروز به مدل های نمک مورد استفاده در سختی گیر ها خواهیم پرداخت با ما همراه شوید.
قرص نمک
قرص نمک از طریق استخراج رسوبات نمک زیرزمینی نمک حل می شود. سپس با استفاده از انرژی از گاز طبیعی یا زغال سنگ ، رطوبت تبخیر می شود. نمک تبخیر شده حاوی ۹۹ درصد کلرید سدیم است.
سنگ نمک
سنگ نمک به عنوان یک ماده معدنی به طور طبیعی از رسوبات نمکی زیرزمینی به روشهای سنتی استخراج استفاده می شود. این ماده حاوی نود و هشت و نود و نه درصد کلرید سدیم است. این میزان عدم حلالیت در آب در حدود ۰٫۵-۱٫۵، است ، به طور عمده سولفات کلسیم است. مهمترین مؤلفه آن سولفات کلسیم است.
نمک پودری
نمک پودری به عنوان یک محصول طبیعی عمدتا از طریق تبخیر آب دریا به دست می آید. حاوی ۸۵ درصد کلرید سدیم است. میزان عدم حلالیت آب در آن کمتر از ۰٫۰۳ درصد است. معمولا به شکل بلوری فروخته می شود. بعضی اوقات در گلوله نیز فروخته می شود.
سختی گیر رزینی دارای یک مخزن نمک می باشد که بوسیله شیر چند راهه به مخزن رزین متصل است و در صورت شستشوی رزین و احیای رزین آب نمک از قسمت مخزن نمک به داخل مخزن رزین ها وارد می شود.
بهترین نمک سختی گیر رزینی
استفاده نمک سختی گیر در سختی گیر های مختلف از نوع فلزی و طرح frp و طرح FRP هیچ فرقی ندارد مهم ترین نکته در انتخاب نمک سختی گیر در صرد خلوص و فقدان املاح معدنی و شیمیایی دیگر به غیر سدیم کلرید می باشد.
بهترین نمک برای سختی گیر قرص نمک می باشد که طراحی و ساخته شده برای اینکار می باشد ولی استفاده از سنگ نمک نیز مشکلی ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید